Over Hago

Over Hago

Elke dag weer zetten wij ons op duizenden plekken in voor een schoon Nederland. En staan zo aan de basis van bijzondere momenten in het leven van vrijwel iedereen. En dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Zo is er een kans van maar liefst 35% dat je kindje wordt geboren in een verloskamer die door ons wordt schoongemaakt. Onze klanten in de Food & Industry produceren 598.734 hapjes babyvoeding per dag, waarbij wij ervoor zorgen dat het schoon en veilig is om die babyhapjes te eten. Verder zorgen wij er elke dag voor dat er 175.689 werkplekken schoon zijn, zodat kantoormedewerkers hun eigen taak zo goed mogelijk kunnen doen. Maar ook in het HBO en WO helpen we 118.495 studenten met het opruimen en schoonhouden van de plekken waar ze veel nieuwe kennis opdoen. En wist je dat wij in het MECC, Ahoy, Ziggo Dome en Gelredome alleen al zorgen dat de 7.3 miljoen bezoekers per jaar gezamenlijk 17.4 miljoen uren plezier kunnen beleven? Maar ook onderweg kom je Hago tegen: zo genieten alle passagiers van de NS van schone treinen, maar liefst 16.4 miljard km per jaar. En reizen en verblijven jaarlijks ruim 63.5 miljoen mensen op een schoon Schiphol. Op deze manier spelen we een rol in het leven van vrijwel elke Nederlander, op vele momenten. En dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland!

Familiebedrijf

Hago is een topdriespeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf met ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag.

Is Hago iets voor jou?

Schoon is van iedereen, maar schoonmaken is een vak apart. Daarom zijn wij altijd op zoek naar professionals. Help jij mee Nederland schoon te maken? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer. 

Over Hago

Schoon... Schoon is van iedereen. Maar schoonmaken is een vak apart. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. Wij zijn Hago, de schoonmakers van Nederland.

Meer over Hago
Contactgegevens

Hago
Larixplein 6
5616 VB Eindhoven